Štik

Štik

Štik se sastoji od više radnji prije nego nastaje sama zamisao na materijalu:

IZRADE PROGRAMA

Izrada programa za vez moguća je prema Vašem donesenom predlošku, što može biti slika u jednom od standardnih formata (JPEG, GIF, BMP, TIFF…) logo u krivuljama ili nacrtan na papiru, sam vez moguće je napraviti u veličini u kojoj želite. Program, odnosno vez prilagođavamo materijalu na kojem vezemo. Programe za vez izrađujemo uz pomoć programa Wilcom sc9.

VEZENJE TEKSTILA I MODNI ŠTIKERAJ

Nakon što smo izradili program pristupamo pripremi za vezenje. Vez možemo staviti na sva dostupna mjesta po Vašoj zamisli. Važno je napomenuti da vezemo isključivo kvalitetnim koncem ACKERMANN koji je otporan na sve vrste strojnog pranja i iskuhavanja.

Upotreba kvalitetnog konca osigurava postojanost boja i njihovu svježinu. Program za vezenje prilagođavamo podlozi (materijalu) na koji vezemo.

– izrada veza na gotovu robu: kape, majice, salvete, šalove, hlače, kute, prsluke kombinezone, stolnjake, plahte, ručnike, torbe…

VEZ NA KAPE

Vezemo na kape (šilterice i druge…)prema svim vrstama donesenih uzoraka.

Vrsta veza ponajprije ovisi o veličini i obliku svake kape.

Samo štikanje na kape možemo izvesti na svim dijelovima kape koji su prikladni za to, najčešće se vezenje na kape izvodi na prednjoj strani iznad šilta ili na zadnjoj strani, no ukoliko veličina i složenost vašeg uzorka to dozvoljava sami štik odnosno vez na kapu moguće je izvesti na skoro bilo kojem njezinom djelu.

Moramo napomenuti da se sav štik tj. vez na kape izvodi sa prirodnim koncima (ackermann) te je kape  moguće prati i čistiti bez bojazni gubitka dizajna ili ispuštanja boja.

Kvaliteta veza na kape ovisi naravno i o materijalu od kojeg je kapa izrađena.

U svojem radu štikanje na kape izvodimo isključivo na kape kvalitetnih proizvođača, koje ukoliko želite možete naručiti i preko našeg poduzeća.

kontakt: zeljka@vis-konfekcija.hr